x

Ulc & Bytikzyz
FolkBaltica i Kulturcenter Nygård
D. 08.05.2015 Kl. 20:00

folkBALTICA: ULC og ByTikZyz

Musik og natur


Fredag, 8. maj 2015 kl. 20 

Billetpris: 150 - 75 (unge/uddannelse)

Kulturcenter Nygård, Nørreskovvej 41, DK-6430 Nordborg

folkBALTICA: ULC og ByTikZyz

Musik og natur
ULC har æren af at spille sammen med en af folkmusikkens grand old men, danske Peter Uhrbrand. Desuden optræder det unge litauske folkband, ByTikZyz. 

ULC er et dansk-irsk samarbejde. Peter Uhrbrand (violin) har boet på Fanø i mange årtier. Han er garant for, at øens gamle musik bliver overleveret til de næste generationer. Sammen med Sonnich Lydom (harmonika) og Séamus Cahill (bouzouki, sang) bevæger ULC sig rundt i de forskellige genrer, låner fra jazzens og rockens verden for så til sidst at blande det med folk. Denne kombination udgør bandets helt særlige stil.

ByTikZyz fra Litauen spiller op til dans. Gammel og traditionel musik fra de baltiske lande spilles på en ny og energisk måde.  Edita Gumauskait? (violin), Martynas Vingrys (akkordeon) og Artiom Oppermann (trommer) er ikke bange for improvisationer og  præsenterer deres musik med stor spilleglæde.


Kørselsvejledning til Kulturcenter Nygaard:

Tag landevej 405 til Svenstrup. Drej mod øst ad Nørreskovvej. Følg Nørreskovvej hele vejen ind i Nørreskoven, indtil du ser skiltet, der peger ind på den lysning, der er Nygaards parkeringsplads.


Mere info: www.folkbaltica.dk