x

Poul Krebs

D. 14.05.2015 Kl. 20:00

2014 har været et af de helt store år i Poul Krebs ellers lange og omfattende karriere. Året startede med udgivelsen af albummet ”Asfalt”, der gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark - og Poul og bandet fik, efter deres stærke koncert på Smukfest i august, overrakt guldplader som endnu et bevis på successen.
Da Poul Krebs var på stor solotur i februar/marts, måtte størstedelen af spillestederne hænge de røde lygter ud, som tegn på aldeles udsolgt. I efteråret høstede Poul Krebs masser af ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV-2-serien ”Toppen af Poppen” – og fulgte op med en stor turne i november, hvor mere end 10.000 publikummer oplevede Poul Krebs & hans nye band for fuld udblæsning. Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen.

Poul Krebs har selv kaldt det nye band for hans ”Dream Team” – og han samler holdet igen i sommeren 2015, til en tur landet rundt under åben himmel. The band: Rune Kjeldsen (guitar), Troels Skjærbæk (bas og kor), Palle Hjort (tangenter) og Christer Jansson (trommer) - suppleret af blæsertrioen Michael Bladt (tenorsax), Rasmus Bøgelund (trompet) og Gustav Rasmussen (trombone).

”Asfalt” fik meget fornemme anmeldelser ved udgivelsen: ”...det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier”, skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner. Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om ”et ganske durkdrevent komponeret album”. BT var ude med 5 stjerner og begrundelsen: ”Sjældent har Poul Krebs komponeret og spillet med et så smittende overskud (...) med sine mange gennemarbejdede lag er ’Asfalt’ årets første store danske album”. Og på Rootzone.dk hed det helt enkelt: ”Poul Krebs har med ”Asfalt” givet os en af sine bedste plader til dato