x

Cirkus Summarum - Kbh.
Tiøren - Amager Strandpark
D. 18.07.2015 Kl. 11:00


Cirkus Summarum er en anderledes cirkus forestilling for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Alle dem du kender fra DR Ramasjang & DR Ultra - bare på en helt ny måde. Kom og leg på cirkuspladsen 2 timer inden forestillingen starter.

Her er karruseller, hoppeborge og mulighed for at lave musik, prøve en kørestol samt en masse andre lækre overraskelser vi glæder os til at presenterne for jer.

Se mere på www.cirkussummarum.dk eller følg os på facebook.dk/cirkussummarumVi gør opmærksom på, at i Cirkus Summarum skal ALLE have en billet. Både børn, voksne og babyer - uanset alder.Husk at man kun må sidde 1 person på hver stol i Cirkus Summarum – det vil sige at hvis du køber sæder forskellige steder i teltet, må i ikke sætte jer flere sammen på samme sæde.Kørestolsbrugere:

Som kørestolsbruger i Cirkus Summarum, får du inkluderet en gratis ledsager billet, ved fremvisning af ledsagerkort. Kom i god tid, gerne 30 minutter inden forestillingen begynder, så kan vi yde den bedste service ift. seating. Kørestolspladser sælges kun igennem Billetten A/S Callcenter tlf.: 70 2020 96.OBS! Torsdag og fredag d. 16 og 17. juli, bliver forestillingen TV-optaget af et kamerahold. Når der filmes i teltet kan teltsiderne ikke lukkes op grundet lys. Det betyder at der kan blive meget varmt i teltet disse dage.OBS! Lørdag d. 4. juli kl. 15.00 & Lørdag d. 8. august kl. 15.00, bliver forestillingen tolket af en tegnsprogstolk. Billetter med tegnsprogstolk skal bestilles gennem billetten på mail: [email protected]. Der er 150 billetter til hver forestilling og det er efter først til mølle princippet.Læs mere på www.cirkussummarum.dk

Se billeder, updates, konkurrencer via facebook.dk/cirkussummarum.95% af Cirkus Summarums billetter er nu væk, og der er stort set ikke sammenhængende pladser at købe. Derfor har vi valgt at frigive nogle ekstra billetter, som et tilbud til de, som har lyst til en Cirkusoplevelse – dog med begrænset udsyn. Prisen på disse er 145 kr inkl gebyr og kan købes via dette link: http://cirkussummarum.billetten.dk/redeem/allokationudsyn Læs mere om pladser e her http://cirkussummarum.dk/nyheder/ekstra-billetter-med-begraenset-udsyn-kan-koebes/