x

Copenhagen Drummers - Familiekoncert
DR Koncerthuset
D. 01.04.2015 Kl. 16:00

En gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af trommespillet!

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt, et fristed for idéer og skæve tanker til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da de som vindere af Talent 2010 introducerede Danmark for de unormale trommende shows. De skæve idéer med vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV, og et nyt kapitel begyndte!
I 2013 stod de side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen med Emmelie De Forest tog de hele verden med storm, da de vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance!

Copenhagen Drummers har spillet mere end 400 shows i ind- og udland (Frankrig, Tyskland, Indien, Sverige, Norge, Rusland, Hviderusland, Tyrkiet, Thailand m.fl.). De har i flere omgange været startskuddet på konferencer med landets største virksomheder, så som: Mærsk, Grundfos, Novo Nordisk, Dong Energi, Lego og mange flere.  

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser i showet, sammensat med passion og nysgerrighed giver Copenhagen Drummers publikum en oplevelse der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer, og showet krydres med en energi og entusiasme der er andre shows overlegne! Med deres unikke show konstellationer lyd, lys og visuelle effekter giver Copenhagen Drummers publikum en unik oplevelse!