x

Mozarts Requiem Og Schuberts Rosamunde
Konservatoriets Koncertsal
D. 03.05.2015 Kl. 16:00

Danmarks Underholdningsorkester, dir. Adam Fischer


Voces Academy Ensemble


Velkommen til endnu en koncert med Danmarks Underholdningsorkester. Ved denne orkesterets tredje koncert i foråret 2015 går Adam Fischer nye veje med et utraditionelt program, hvor uddrag af Schuberts Rosamunde (Ouverture, Entreacte, Ballet) leder frem imod koncertens hovedværk: Mozarts Requiem for solister, kor og orkester.


Når orkesteret præsenterer Schubert er det endnu en drøm, der får luft under vingerne. Danmarks Underholdningsorkester og Adam Fischer har med de prisbelønnede Mozart-symfonier givet publikum et fornyet møde med Mozart; og med Schubert er ønsket det samme: at sætte helt nye standarder for musik, der i opføres igen og igen i koncertsale over hele verden, men som i hænderne på Adam Fischer og hans orkester forvandles og opleves på ny.


Requiem er Mozarts sidste komposition og et af hans mest elskede værker. Ved koncerten d. 3. maj arbejder Danmarks Underholdningsorkester sammen med det professionelle Voces Academy Ensemble og en række unge skandinaviske solister.


Program:
Schubert: Rosamunde (Ouverture, Entreacte, Ballet)
Mozart: Requiem i d-mol, KV 626

Samlet spilletid for hele programmet ca. 75 min.

Medvirkende:
Dirigent Adam Fischer
Danmarks Underholdningsorkester
Voces Academy Ensemble

Tid og sted:
3. maj kl. 16 i Konservatoriets koncertsal, Julius Thomsens Gade 1, 1974 Frederiksberg C

Visionen
Danmarks Underholdningsorkester er et af de ganske få orkestre i Europa, der bygger bro mellem den klassiske og den rytmiske musik uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orkestret er et stykke uundværligt dansk kultur.

Visionen er, at Danmarks Underholdningsorkester skal føres videre i privat regi som en samlende kulturfaktor i Danmark. Det er ambitionen at fastholde det internationalt anerkendte kunstneriske niveau, og samtidig tilbyde danskerne bredt appellerende koncertevents i hele landet.

Koncerten den 3. maj er en del af den bevægelse, der arbejder for Danmarks Underholdningsorkesters fortsatte virke, og vi ser frem til en intens og bevægende eftermiddag i selskab med prisbelønnede musikere og solister, Fischer på podiet og et dedikeret publikum.