x
Go Go Berlin

Go Go Berlin
Gæstgiveren i Allinge
D. 14.07.2015 Kl. 20:00

– dansk rockband med internationalt snit! 

 

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”New Gold”, som efter over et år på gaden stadig klinger sig fast til den danske albumhitlistes top- 10, og en endeløs række af hæsblæsende liveshows, som har henrykt publikummer verden over og fået toneangivende anmeldere til at lovprise bandet: 

 

"Det er altså imponerende, at et band, hvis debutalbum blot er et par måneder gammelt, kan have et fyldt VoxHall til at synge med på samtlige af deres numre […] Respekt herfra. Man kan indstille bomber efter de drenge.” GAFFA ***** 

 

Således er det de seneste par år blevet til knap 300 shows fordelt på over 10 lande og 3 kontinenter, hvor den tryllebindende scenetilstedeværelse fra frontmand Christian Vium og kompagni har indtaget de helt store scener på festivaller landet over, optrådt på tysk tv foran millioner af seere og blæst den amerikanske musikbranche omkuld med showcases på nogle af USA’s mest prestigefyldte spillesteder i L.A. og New York. o Go Berlin er på vej til at blive DK’s næste store internationale succes !