x

Alberte Winding
Gæstgiveren i Allinge
D. 20.07.2015 Kl. 20:00

Alberte Winding ”Kommer Hjem”

 

Alberte Winding er klar med sit sjette album ”Kommer Hjem” – et varmt, organisk folk-popalbum hvorfra singlen ”Bli’r lidt for længe” allerede har fået en flot modtagelse.

 

Alberte Winding ”Kommer Hjem” 
”Kommer Hjem” er ligesom Albertes forrige udgivelser blevet til i nært samarbejde med hendes mand, guitaristen og produceren, Andreas Fuglebæk. Sammen har de skabt et organisk folk-popunivers præget af varme akustiske guitarer, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for.
 
Men det er ikke bare 13 nye sange. Det er også en særlig atmosfære. En lethed, man fornemmer fra sang til sang. Mellem de små, henkastede strøg til et selvportræt og de mange nedslag i det, vi lidt flot kalder livet, men som for det meste præsenterer sig i hverdagsstøj. Det er sange fra et sted i livet hvor man lader de gamle regnskaber ligge, holder op med at dyrke tristessen og bare har den med sig. Sådan kommer Alberte hjem til der, hvor alting altid lige er begyndt – lige her og nu.

 

D. 20.07 kommer Alberte Winding hjem til haven på Gæstgiveren inden hun starter sin koncerttour rundt i landet til efteråret.