x

Big O & the Blue Quarters
BluesHouse, Kattrup Forsamlingshus
D. 24.04.2015 Kl. 21:00


Supported by Gumbo Ya – Ya

BluesHouse i Hovedgård, glæder sig til igen at kunne kaste lys over blues-scenen for jer alle og denne gang med hele 11. musikere til at holde dampen oppe fredag den 24.4. 2015. I skal bl.a. en tur til New Orleans, hvilket betyder at der lægges op til total mardi gras i salen, når de 6. unge og fantastiske Århus drenge, tilsammen: Gumbo Ya-Ya, fyrer en gang kollektiv improvisation af. Dans og fest er en garanti, når denne sekstet kommer på scenen! I rytmegruppen ligger Phillip Akrofi og Aske Bendixen det bundsolide groove og dette krydres med Emil Daugaards karakteristiske ´Dr John´licks på tangenterne. I blæsergruppen opleves to af Århus´s helt store unge talenter, Laurids vest på Tenor Sax og Jonathan Meyer på Trombone. Sidst men ikke mindst, Angelo Bannister på en helt igennem stærk og unik vokal, der vil guide jer igennem historierne og fortællingerne fra ¨The Big Easy¨

Så hvis I er til fejende og svingende New Orleans rytmer, yderst dansable second line beats og gyngende shuffle, alt dette toppet med masser af fee blæs - så må I ikke snyde jer selv for denne musikalske oplevelse...!

I skal også på den selvsamme aften, få lov til at rette jeres musikalske sanser en tur med tilbage i tiden, når I får lov til at opleve ¨The Real Blues¨ som den lød op gennem 40 - og 50erne, til dette vil I blive guidet af ingen ringere, end vores allesammens fantastiske BIG O & The Blue Quarters, et band som har gjort lynkarierre indenfor genren og når man har oplevet dem, forstår man dette ganske klart, man forstår også hvorfor de nu spiller land og rige tyndt for fulde huse...! Det man måske ikke forstår, efter en koncert - oplevelse med Big O, er deres lave gennemsnitsalder, deres fantastiske ¨nerve og indlevelse i musikken, de ikke bare lyder som goe gamle Chicago, de er: Good Old Chicago og derfra har de så selvfølgelig også hentet deres inspiration. I skal således ¨møde¨ Little Walter, Elmore James, Muddy Waters og Sonny Boy Willamson, men I vil også komme en tur forbi West Coast Jump Blues scenerne, hvor ¨cats¨ som Bill Jennings, Tiny Grimes og Goree Carter slog deres folder.

Når BIG O & The Blue Quarters går på scenen, vil I finde fantastiske Søren Schack på Guitar, Jais Eriksen ligger den bundsolide bas, Frederik Tygesen fyrer de hurtige og præsise rif´s af på Guitar og dét i en lind og herlig strøm, på trommer selveste ¨Uncle¨ Mathias Rindom og til at sætte B´et, som i Blues, den fedeste vokal og harpe - spiller Mr Oscar Martin Eriksen. Bandet må siges allerede at være et band med både sjæl og historie, et af danmarks mest talentfulde blues - band´s, som vi tror I vil komme til at holde af...!

Aftenens menu vil bestå af svinekam med sprødt svær og til dessert havens frugter og stadig til en meget lav pris, en flad hundrede mand. Dør åben for spisende gæster kl. 19.00, koncert start kl. 21.00. Billet priser: Spisning & koncert, 250 kr og KUN i forsalg, med sidste frist onsdag den 22-04. Kun koncerten: 150 kr i forsalg og ellers rest billetter i døren til 175 kr. 

Vi håber at se RIGTIG mange nye som gamle, til denne aftens DOBBELT KONCERT i Kattrup Forsamlingshus. Gl. Kattrupvej 49. 8732. Hovedgård
DET BLIR GROOVY...;-)

www.Bluesfest.dk
www.blueshouse.dk