x

Martyrdöd (Se)
BETA
D. 05.06.2015 Kl. 21:00

Martyrdöd og Palm Reader kommer til BETA
De svenske crust-knusere Martyrdöd er ikke kendt for at give mange koncerter, men nu kommer de til København som en del af en meget eksklusiv turné. BETA er derfor særlig stolt af at kunne åbne dørene 5. juni til et sonisk angreb af de sjældne.
Stilen er snavset, skurrende, metallisk og dyster. Man kan høre inspirationer såsom Anticimex, Bathory og Totalitär i deres musik, men de formår på deres helt egen måde at blande kraftfulde blackended guitrariffs med vemodige og melodiske soundscapes, og det føjer nye dimensioner til lytteoplevelsen. Og så synger de på svensk.
De to seneste albumudgivelser har været på det navnkundige og kvalitetsbevidste amerikanske label Southern Lord, så de er i stald med en lang række bemærkelsesværdige bands såsom roskildeaktuelle All Pigs Must Die, Copenhell-aktuelle Saint Vitus, High On Fire, Sun O))), Black Breath osv. osv.
Seneste album, 'Elddop', blev indspillet i Studio Fredman (At The Gates, Amon Amarth, Opeth) af Fredrik Nordström som er en svensk stjerneproducer. Kombinationen af Martyrdöd og Nordström har frembragt en helt særlig svensk tone, hvor dysterhed og melodi går op i en højere enhed.
Supporten bliver engelske Palm Reader, der spiller math-postcore, og de udkommer med et nyt album, 'Beside the Ones We Love', i starten af april.
Det bliver en helt vild start på sommeren!