x

Kenny Werner/benj. Koppel Quartet
Hjørring Biblioteks
D. 29.01.2010 Kl. 20:00

Kenny Werner/Benjamin Koppel Quartet den 29.01.2010 kl. 20:00 - adgang fra kl. 19:30 

Billetpris kr. 170,-. Medlemmer kr. 130,- 

Unummererede siddepladserPianisten Kenny Werner er fra New York og klassisk uddannet. Han deltog i begyndelsen af 80’erne i Charles Mingus’ sidste indspilninger og har turneret og indspillet med Archie Shepp, Bob Brookmeyer, Joe Lovano og en perlerække af jazz’ens fornemste aktører. Werner er en brilliant instrumentalist med en kolossal energi og et musikalsk overblik, som han ofte bruger til dristige og respektløse harmoniske og melodiske indfald. 

I Danmark har han spillet med DR Big Bandet og Alex Riel (CD’en Celebration fra 2000). De seneste år har han bl. a. sam-arbejdet med altsaxofonisten Benjamin Koppel. Koppel - der har fået musikken ind med modermælken (nærmeste familie er Thomas Koppel (Savage Rose), faderen Anders Koppel og søsteren Marie Carmen Koppel - har de seneste årtier ved koncerten i Hjørring. Vi kan se frem til en uforglemmelig aften i selskab med disse fire prominente herrer. Se mere på: www.cowbellmusic.dk  og kennywernerlive.com markeret sig som én af landets førende jazzmusikere og –komponister, ligesom han står bag pladeselskabet Cowbell Music. 

Med Kenny Werner har han udgivet den anmelderroste duoCD Walden og CD’en At Ease, hvor også medvirker Thommy Andersson (bas) og Alex Riel (trommer), der også spillerAdresse: Hjørring Biblioteks Koncertsal, Metropolen, 9800 HjørringArr.: Nordjysk Jazz