x

Applaus
Værket
D. 26.02.2010 Kl. 19:00

ApplausVarighed: 85 minutter

Instruktør: Martin Zandvliet (2009)Applaus handler om den midaldrende skuespillerinde, Thea Barfoed, der er anmelderrost og feteret. Thea har haft en lang nedtur forårsaget af misbrug. Under nedturen blev hun skilt fra sin mand, Christian, og afgav samtidigt forældremyndigheden over sine to børn. Nu er hun tilbage efter et afvænningsophold og insisterer på, at børnene igen skal være en del af hendes liv.

Theas blødsødne eksmand giver hurtigt efter for hendes manipulerende, men charmerende facon. Han indvilger og giver det en chance. Thea ved, at hun skal bevise for sig selv og for ham, at det er forsøget værd. Livet i rampelysets skær har dog sat dybe spor, og snart begynder fortidens spøgelser at tage over. Thea er tvunget til at stå ansigt til ansigt med sin egen skæbne og træffe et endeligt valg.

Thea Barfoed spilles ganske suverænt af Paprika Steen, der vandt prisen for Bedste kvindelige skuespiller for denne rolle på den prestigefyldte tjekkiske filmfestival, Karlovy Vary. Theas eksmand spilles af Michael Falch, der i øvrigt giver koncert på Værket i april.Fredag 26. februar 10 KGBio kl. 19.00

Billetpris kr. 55 Arr: Værket

www.vaerket.dk