x

Hempler + Østergaard
Månen
D. 26.02.2010 Kl. 21:00

Claus Hempler + Ida Østergaard den 26.02.2010 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Billetpris kr. 140,- 

Cafeopstilling, unummererede pladser - røgfri koncertClaus Hempler Oplev Danmarks ukronede crooner-konge i en intim duo-koncert. Claus Hempler er en mageløs sanger. Uden sidestykke kan Hemplers stemme tryllebinde dig i øjeblikket og hans karisma indfange hver en tilskuer. En musiker af format. Sammen med guitaristen Kasper Rasmussen giver Hempler et hudløst bud på udvalgte sange fra et stort og mangfoldigt bagkatalog, der starter helt tilbage fra Fielfraz-dagene til nyere sange fra de to anmelderroste soloalbums ”Return Of The Yes Man” og ”Hempler”, der resulterede i en Steppeulv for \"Årets vokalist\" og prisen som \"Årets Danske Sanger\" ved Danish Music Awards.

Ida Østergaard (support) Ida Østergaard er et nyt kæmpetalent på den danske sing-a-song-writer cene.

Med en stemme der rummer et utroligt nærvær og tekster, der synes hudløse og nærmest brutalt ærlige, formidler Ida på overlegen vis sine sange med en overbevisning man sjældent ser hos så ung en sangskriver. Hun evner med glimt i øjet, rå kant og fløjlsblød klang at fange lytteren ind, mens hun åbner op for sine sanges farvestrålende persongalleri. Man kan grine og græde på én gang, som det så ofte er tilfældet, når noget rammer plet.

Ida Østergaard har allerede nået meget i sin korte karriere. Debutsinglen \"On His Knees\" roterede flittigt på P3 og P4 i flotte fem måneder, efter hun i 2008 vandt KarriereKanonen, som én ud af 1800 indsendte bidrag.Adresse: Månen, Bispebroen 3, 6100 HaderslevArr.: Månen