x
Marie Frank + Maria Thim

Marie Frank + Maria Thim
Månen
D. 05.03.2010 Kl. 21:00

Marie Frank + Maria Thim den 05.03.2010 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Billetpris kr. 140,-

Cafeopstilling, unummererede pladser - røgfri koncertDet er to markante danske sangere og sangskrivere, der i februar/ marts 2010 drager på turné sammen. -Og det er ikke en helt almindelig dobbelt-turné. Istedet for blot at spille ét sæt hver med egne sange, vil de to gå på opdagelse i hinandens samt andres sange og fortolke disse. De vil barbere lagene af, og finder måske ind til en helt ny kerne. Idéen til samarbejdet opstod hos Marie, der havde oplevet Maria til koncerter, både med Marybell Katastrophy, og under eget navn. “Det er sjældent man ser én, som i den grad er hudløs og ét med sit instrument”, erindrer Marie. 

Ønsket var også at se hvilke muligheder der kunne opstå med sangene, når man gik fra den traditionelle band-opsætning, ned i trio-format. Med på scenen har de Marianne Lewandowski på percussion, kor m.m., og de tre musikere vil bevæge sig rundt på de forskellige instrumenter i et varieret, stemningsmættet univers. Der er lagt op til en interessant kobling af to karakteristiske sangerinder. 

Trods deres forskellige udgangspunkter (Frank indenfor forskellige grene af Americana pop/rock, Timm indenfor den mere punkede rock), har de nogle vigtige ting til fælles: troværdige stemmer, fængslende sange, og en fælles lyst til at udforske disse. Line-up: Maria Timm: vokal, bas, guitar m.m. Marie Frank: vokal, guitar m.m. Marianne Lewandowski: percussion, kor m.m.Adresse: Månen, Bispebroen 3, 6100 HaderslevArr.: Månen