x

Midwinther Meltdown
Underværket
D. 30.01.2010 Kl. 18:00

Årets absolutte hovednavn er Konkhra (Death/Trash), som siden starten i 1989 har udviklet sig til at være et af Danmarks mest succesfulde metalbands på internationalt plan - med koncerter på store festivaler i udlandet og herhjemme - bl.a. to uforglemmelige shows på Roskilde Festival. Bandets seneste album 'Nothing is Sacred' udkom i starten af 2009.


Illuminatus (Alternative metal) fra England spiller melodiøs metal med knivskarp dynamik og præsicion! Bandet udgav albumet "The Wrath Of Lambs" i 2008, og har fået kanon anmeldelser fra førende metal magasiner som KERRANG, METAL Hammer og endeløse webzines.


Clonecircle (Gothic/Industrial) er gamle kendinge og hele festivallen er bygget op om bandets ønske om at sætte metal musikken i randers på landkortet. Clonecircle's andet album "Behind The Wire" kommer på gaden d. 11 januar i Danmark - og i maj i resten af Europa - og denne plade vil klart være udgangspunktet for denne koncertoplevelse.


Project 911 (Thrash/Groove) er et lokalt og kraftfuldt ud-over-scenekanten mix af Thrash og Groove Metal, der ligger sig tæt op af forbillederne Megadeth, In Flames m.fl. Bandet har efterhånden en del koncerter på bagen og senest opvarmede de for mægtige Artillery, hvor de bevidste at de snart er klar til at berige Danmark med et debutalbum!


Prevail (Death) er et af de nyeste metalbands fra Randers, men bandets medlemmer er bestemt ikke nye i gårde, bandet består af flere gamle medlemmer fra Svartsot, og selvom bandet kun har eksisteret i godt 6 måneder, er de allerede mere end klar til at indtage scenen på Midwinter. Denne optræden vil være Prevails koncertdebut, og folkene i bandet er super tændte!


Arrangementet finder som altid sted i Underværkets store sal.-A-