x

Mitch Woods & His Rocket 88`s
Horsens Ny Teater
D. 26.03.2010 Kl. 20:00

Mr Boogie is coming to town! Mitch Woods & his rocket 88’s kommer igen til Europa på orkestrets første turné I 2010.


Mitch Woods kommer fra San Francisco og har spillet de sidste 35 år over hele verden med musikstilen rock a boogie, som er boogie woogie, swing og jump blues, når det er bedst. Det er dansemusik for det modne publikum, som alt for sjældent har mulighed for at høre genren live.


Mitch Woods har udgivet 6 albums med sit orkester Rocket 88’s, samt et soloalbum med gæsteartister som John Lee Hooker og James Cotton. Mitch Woods orkester er opkaldt efter dels en legendarisk amerikansk bil fra 1950’erne, et klavers 88 tangenter, og ikke mindst var verdens første rock’n’roll sang kaldet af Ike Turner.


Mitch Woods er en fremragende entertainer i bedste amerikanske showstil, som i perioder har optrådt i Las Vegas. Endvidere bliver Mitch Woods hyppigt inviteret til at medvirke i boogie woogie festivaler over hele verden, og han har gæstet Danmark adskillige gange og har bl.a. spillet til Copenhagen Jazz Festival, Aarhus International Jazz Festival, RiverBoat Jazz Festival samt en række udendørs koncerter.


MITCH WOODS & HIS ROCKET 88’S orkester består af piano, guitar, bas og trommer, tenor sax og basun/ trompet. -J-