x
Medina

Medina
Horsens Ny Teater
D. 24.04.2010 Kl. 21:00

Medina kan kigger tilbage på 2009, som året hvor hun strøg til tops med årets altoverskyggende hit "Kun for mig", der etablerede hende som Danmarks største nye musiknavn. I 2010 skruer sangerinden igen op for blusset og viser nye sider af hendes kæmpe talent, når hun til april drager på en storstillet Danmarks turné med fuldt orkester.


Sideløbende forfølger Medina i det nye år hendes succes i udlandet, når hun i løbet af foråret udsender et engelsksproget album med nye sange i Tyskland, Schweiz og Østrig. Foruden det nye album hitter sangerinden pt. med "You & I" bl.a. i lande som Bulgarien, Grækenland og Rusland.


Inden alle Medinas fans og musikelskere kan opleve sangerinden på landets spillesteder, optræder hun til DR's Store Sports Galla 09´ og P3 Guld sammen Morten Breum. Her er Medina også nomineret til P3's "Lytterhittet". Og når Zulu Awards finder sted 10. februar kan hun vinde priserne for "Årets danske hit", "Årets danske album" og "Årets danske sangerinde". På den lidt mere alternative liste har søgemaskinen Google offentliggjort, at Medina er den mest googlede danske personlighed i det forgangne år.


I 2010 fortsætter Medina med at hitte med singler fra hendes album "Velkommen til Medina". Foruden hitsinglerne "Kun for mig" og "Velkommen til Medina" har landets musikelskere allerede taget godt imod hendes tredje single "Ensom" i og med den raser mod toppen af salgslisterne støttet godt op af massiv airplay fra P3 og landets øvrige radiostationer. I slutningen af januar ligger Medinas tredje musikvideo "Ensom" klar.


At Medina er 2009's største danske sangerinde, kan der ikke herske den store tvivl om. Med årets hit "Kun for mig" har hun ikke blot solgt flest singler herhjemme af både danske og udenlandske kunstnere, (over 75.000 downloads), sangen har også sikret Medina pladsen på tronen af diverse hitlister, heriblandt den officielle danske airplay og club chart. Og succesen nåede nye højder, da Medina blev hylet som "Best Danish Act" ved MTV's EMA i Berlin i starten af november. -j-