x

Ceoneo & Diia & Natblus
Toldkammeret
D. 05.03.2010 Kl. 21:00

Ceoneo
Siden debutalbummet "Father's Sun" har det nordsjællandske band Ceoneo turneret med liveoptrædener rundt i landet. Med helt nye indspilninger fra Abbey Road er bandet på vej med sit andet album "No Slack", der byder på en ny forunderlig rejse i Ceoneo's unikke univers. En 43 minutters lang rejse med bl.a. up-tempo rock, ballader og melodier, der fanger øret. Det nordsjællandske bank Ceoneo er igen klar til at tage publikum med på en forunderlig rejse i sit helt eget univers. Med nye numre som "How could we live without Lucy?", der bl.a. er indspillet i det berømte studie, Abbey Road, i London under ledelse af producer Thomas Brekling, er Ceoneo nemlig på vej med sit andet album "No Slack", der fastholder publikum fra start til slut. Det første singleudspil og video derfra releases sidst i november 2009.


DIIA
Den 26-årige sangerinde DIIA " aka Didde Juul" er en kvinde, der kan, tør og vil. DIIA s sange opstår af observationer af livet og mennesker og fremføres, så publikum ikke er i tvivl om, hvad hun synes og føler og det er lige meget, om det handler om racisme, sex eller bandekrigen på Nørrebro.


DIIA har som et af Danish Music Companys talenter netop udgivet singlen 'Jeg ser dig' om kærlighedens skilleveje og valg men ikke selv har taget DIIA s stemme er sexet og blød, teksterne abstrakte, og ærlige med historien i fokus. Med sin musik ønsker DIIA at tage det bedste fra den klassiske Singer song writer stil og give det et elektronisk tvist. Umusikalsk musikalitet DIIA er vokset op i en lille midtjysk flække, uden antydning af musikalitet og det ikke stod i kortene at det var musikkens vej hun skulle, men DIIA altid været dybt fascineret af musikkens utrolige evne til at ændre en sindstilstand, på et split sekund, fra tåre til vild glædes rus og tilbage igen Det var en rejse for fire år siden, som for alvor satte skub i arbejdet med hendes egne sange. Efter en lang periode i højeste gear, valgte hun nemlig at trække stikket ud og tage alene back to basis. "Når man ikke har travlt og stresser rundt, men har tid til at tænke og ligefrem kede sig, så begynder den anden halvdel af hjernen at arbejde frit. Da jeg kom hjem, havde jeg skrevet min første sang, og et halvt år efter fik jeg indspillet tre sange og begyndte at optræde på Københavns mange Singer song writer klubber og undergrunds scener ," fortæller DIIA.
Hør DIIA på www.danishmusiccompany.dk.

Natblus
Når nutiden møder fortiden
Inspirationskilderne til bandet Natblus strækker sig lige fra klassisk rock og folk til world music og alternativ undergrund. Her møder vi tekster om kærlighed, længsel, ensomhed og dæmoner, der spøger i kulissen. Og lytteren undgår ikke at tænke på eller endda mindes slutningen af tresserne og bands som Velvet Underground og Alrune rod. Musikken er nemlig i al sin enkelthed som en usleben diamant - vi får den rå kraft og følelserne spillet frem helt åbent og hudløst ærligt. Bandet har base i København og består af Joen Stenkløv (vokal, guitar og mundharpe), Philip Stenkløv guitar), Thomas Loddegaard Knudsen (bas). Når bandet spiller live suppleres med Marc Holland på trommer. Bandet har allerede indspillet fire sange, der udsendes som singler i løbet af det næste halve år. Den første single 'Mon det er for sent nu?'  (København) forventes udsendt i november. -j-