x

Dissing, Dissing, Las ..
TAVI
D. 15.07.2010 Kl. 21:00

Koncert med Dissing, Dissing, Las og Dissing den 14. og 15. juli kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:30 

Billetpris kr. 225,-Kombinatonen af sønnernes og Las Nissens solide musikalske håndværk og Povl Dissing, som den knivskarpe samfundsrevser, gør dette band unikt. Alle bidrager til tekst og musik i en lykkelig forening af inspiration og musisk veloplagthed. 

Lytter du efter ordene og nuancerne i musikken, så åbner der sig en perlerække af små poetiske og eftertænksomme oaser. Kædet sammen af Povl Dissings små anekdoter og betragtninger. 

Repertoiret spænder vidt - fra et glædeligt genhør med de gamle sange til helt nye tekster og melodier.Dissing,Dissing,Las + Dissing - eller "Povl og drengene", som de kaldes i folkemunde - trækker fulde og begejstrede huse overalt i landet. De debuterede i 1993 på Molke Festival i Norge. 

Siden da har de udsendt 4 plader, som alle har vundet priser, senest "Hjemløs", som gav Las Nissen titlen som "Årets Sangskriver 2007" ved Danish Music Award Folk. 

Deres mangeårige samarbejde bærer nu for alvor frugt.Adresse: Huset Tavi, Vestre Strandvej 20, 9990 SkagenArr.: Nordisk Eksperimentalscene - NES