x

Jussi Adler-olsen + T. S. Høeg
Copenhagen Jazzhouse
D. 06.03.2010 Kl. 21:00

OBS! Vær opmærksom på der er et begrænset antal siddepladser i salen.

Et månedligt arrangement, der byder på cremen af lyrikkens verden, smeltet sammen med toppen af jazzens. Publikum bliver ledt gennem aftenen af beatpoet Claus Høxbroe, og byder på en unik sammensmeltning af ord og musik, direkte på scenen samt videocollage af 2d visuals.
Oplev bl.a. :


JUSSI ADLER-OLSEN


Forfatter til seks romaner. Alfabethuset, Og hun takkede guderne (tidligere Firmaknuseren) samt Washington Dekretet er store internationale thrillere, mens Kvinden i buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P er de første tre bind i den danske krimithrillerserie om Afdeling Q. Jussi Adler-Olsens romaner har alle fået flotte placeringer på de danske bestsellerlister, men også i udlandet har man et godt øje til den danske forfatter. Blandt andet har Alfabethuset ligget helt i top på de spanske og hollandske bestsellerlister, og Og hun takkede guderne tog Holland med storm, da den blev udgivet der.


T. S. HØEG


Har været på banen i performance-miljøet i 20 år, Høeg er både forfatter, musiker, komponist, orkesterleder og ikke mindst “outertainer”, en entertainer der i den grad når ud over scenekanten. Som digter betager han gang på gang med sine originale sproglige finurligheder, og som musiker kan han gøgle i fri luft, så man ikke kan lade være med at imponeres over hans overskud. -L-