x

Copenhell - 2 Dages Inkl. T-shirt - Køb Inden 1. Feb.
Refshaleøen
D. 11.06.2010 Kl. 14:00

KØB DIN BILLET FØR 1. FEBRUAR


Hvis du køber din billet før den 1. februar får du en Copenhell T-shirt med i prisen. Du kan vælge at afhente T-shirten i København eller få den tilsendt mod en ekstra pris på 30 kr. til dækning af omkostninger ved forsendelse. Nærmere instruks følger på email i løbet af februar. Tilbuddet gælder kun billetter købt på internet.


THE DEVIL MAY COME...


Og det skete i de dage hvor Refshaleøen sank i det sommernatsrøde hav og fans fra hele landet blev opslugt i en ekstase af metal og fest, som var det den sidste dag.


Endelig får København en udendørs metalfestival. En festival med 16 bands fordelt på to scener, men også en festival, der dyrker metalkulturen ude på pladsen. Copenhell afholdes på Refshaleøen, der vil blive indrettet råt og brutalt i de industrielle omgivelser kun få kilometer fra centrum.


Programmet vil bestå af dels etablerede tunge navne, der har været med til at præge genren, som den er i dag, dels mindre nutidige bands, der viser scenen anno 2010 og dels helt nye navne fra ind- og udland, der viser fremtidens tendenser. Følg med mens programmet løbende opdateres her på siden. -R-