x
The Storm

The Storm
Toldkammeret
D. 09.04.2010 Kl. 21:00

Blot halvandet år efter udgivelsen af en af Danmarks mest kontroversielle plader nogensinde er THE STORM aktuel med sit andet album, der er blevet til som en direkte reaktion på udgivelsen af debuten "Where The Storm Meets The Ground", der til dato har solgt 25.000 eksemplarer. Havde det ikke været for den orkan-lignende modtagelse af det første album og den efterfølgende vridemaskine THE STORM konfronterede, var bandets nye album "Black Luck" næppe blevet til så hurtigt og i samme positive ånd. Hvad var det i virkeligheden, der betød noget for Pernille Rosendahl og Johan Wohlert, de to hovedpersoner i bandet? Hvad gjorde dem gladest? Det var at spille og skabe musik. I den proces blev omgivelserne lukket ude, alle bånd kappet og den tunge bagage droppet. Musikken stod igen i centrum, og den nyfundne frihed var mere inspirerende, end bandet havde turdet håbe på. "Det er som at komme hjem efter en lang rejse at have total kontrol igen. Vi er tilbage ved vores rødder og sætter igen vores fingeraftryk på alt," udtaler Pernille, og Johan tilføjer: "Vi måtte tage ét skridt tilbage for at kunne tage fem skridt frem."


"Black Luck" udsendes derfor på THE STORM's eget W/R Production i tæt samarbejde med Target Distributions in-house label Target Records.


Albummet er produceret af den danske producer-komet Jacob Hansen (Volbeat, Dúne m.fl.) og Johan Wohlert. Albummets første singleudspil, "Honesty" udsendes digitalt mandag d. 31. august men vil allerede kunne høres i radioerne landet over samt på THE STORM's egen MySpace-side fra mandag d. 24. august.


"Black Luck" udkommer i Danmark mandag d. 12. oktober 2009, hvorefter THE STORM drager på efterårsturne. -A-