x

Anders Blichfeldt - Solo
Toldkammeret
D. 16.11.2010 Kl. 20:00

Et liv i Tonernes Verden Anders Blichfeldt er en af landets bedste til den helt særlige genre, der hedder "En mand og en guitar". Når Anders går solo på scenen, fortæller han både om sit liv og sin musikalske karriere. Vi får både forsiden og bagsiden af medaljen fra en karriere, de fleste har fulgt gennem medierne, men som ikke ret mange kender indefra. Der opstår tit noget helt andet, når en sanger går "nøgen" på scenen uden sit sædvanlige band som rygstøtte.


Få et kig ind i sangskriverens værksted på en aften, der også handler om livets og musikkens mere alvorlige sider, og de vendepunkter, der på et tidspunkt kommer i alle menneskers liv. Undervejs giver Anders eksempler på sange, han har i sit store katalog - både dem, alle kender, og dem, han hidtil har gemt væk. Desuden får vi sange at høre, som har haft særlig betydning for Anders, lige fra barndommen til i dag.


En aften med blanding af tale & sang, der giver et godt indtryk af hvad Anders er for en person, og af hvad der kræves for at holde skruen i musikbranchens oprørte vande gennem mere end 20 år. -A-