x
Dawn Of Demise

Dawn Of Demise
Månen
D. 24.04.2010 Kl. 21:00

Dawn Of Demise, Cleansing + Disintegrated / Metal night Den 24.04.2010 kl. 21.00 - adgang fra kl. 20.00Ståpladser - røgfri koncertPris: Kr. 70,00Én af de stærkeste profiler på den danske metal-scene, DAWN OF DEMISE udsender endelig den længeventede opfølger til debuten fra 2008, "Hate Takes Its Form" - og igen er det det uafhængige amerikanske label Deepsend Records (Target Distribution), der står bag udgivelsen.

Med kirurgisk præcision og tonsende tyngde tilførte DAWN OF DEMISE med "Hate Takes its Form" en helt ny kant til dansk death metal. På albummet formåede bandet at kombinere en kraftfuld lyd, brutalitet og ligefrem aggression som lige nøjagtigt kategoriserer DAWN OF DEMISE. Bandet har haft en uhyre høj live-aktivitet, bl.a. i form af landsdækkende tours med Hatesphere og As We Fight samt gæsteoptrædener med store internationale bands som Suffocation, Nile, Six Feet Under, Deicide og Exodus. Størstedelen af disse live-aktiviteter var endda før bandet overhovedet havde udsendt et album og på den måde er en overordentlig solid fanbase blevet bygget op de seneste par år. Den ultimative understregning af dette var den brugerbestemte kåring som årets "Bedste Live Band" ved Danish Metal Awards 2007 foran navne som Volbeat, Hatesphere og Mercenary. Deres tighte live-performance og scene-løjer fik Roskilde Festival at opleve i 2009 og netop nu har bandet succesfuldt overstået Danmarks største karavane for metal-musik, nemlig HEADBANGERS BALL TOUR, hvor de gæstede det meste af landet med artsfællerne i Illdisposed og Hatesphere.

D. 19 januar 2010 udsendes opfølgningsalbummet "A Force Unstoppable" world wide - og d. 8 februar i Danmark - som perfektionerer bandets udtryk yderligere og ganske givet cementerer bandets position herhjemme. Albummet er indspillet i CB Studios med Christian Bonde bag knapperne, som har givet bandet en mere rå lyd end tidligere. Derfor drager DAWN OF DEMISE på tour i hele landet i april og maj.Sted: Månen

Bispebroen 3

6100 HaderslevArrangør: Månen