x

Hard Rock Horsens 2010
Horsens Ny Teater
D. 10.04.2010 Kl. 18:00

Ideen med Hard Rock Horsens, er udsprunget gennem flere års diskussioner med lokale musikere og koncertgængere. Ambitionen er at vise, hvad Horsens selv kan præstere musikalsk. 


Den musikalske tyngde har vi valgt at lægge på den "hårde" rock, da Horsens historisk set altid har været leveringsdygtige i gode gedigne rocknavne fra "Den Gamle Mand og Havet til Pretty Maids.


Imellem disse lokale "verdensstjerner" har byen altid haft et blomstrende rockmusikalsk miljø med en lang række garagebands, der har spillet og svedt i øvelokalerne rundt om i byen. Disse mindre kendte bands skal løfte arven fra de store, og det vil vi gerne hjælpe til med at de gør.


Derfor arrangeres der til Hard Rock Horsens også et Band Battle, hvor alle bands kan indsende en demo til en konkurrence hvor præmien er, at komme til at varme op for hovednavnene på plakaten. Derudover er det hensigten at deres liveoptræden bliver optaget på HNT's professionelle studieudstyr til brug for bandets videre promotion, demos, Myspace etc. -j-