x
The Floor Is Made Of Lava

The Floor Is Made Of Lava
Fanø Håndværker og Industriforening
D. 17.04.2010 Kl. 21:00

The Floor Is Made Of Lava (TFIMOL) er tilbage med et nyt album i marts 2010, hvorefter de drager på en kort men intens Danmarksturné, som bringer dem forbi nogle af deres yndlingsbyer og forhåbentlig et sædvanligt tændt publikum. Turnéen slutter tæt på hvor det hele begyndte, nemlig på Fanø og for at give folk i omegnen en bedre chance for at komme ud på øen vil der være rabat på færgebilletten, hvis man har billet til TFIMOL koncerten!


Bandet selv er mere end almindeligt sultne efter at møde deres publikum igen til nogle fantastiske shows efter en periode, hvor de har holdt lidt igen med egne koncerter - hvilket ellers ikke er noget, der har præget de første par år af deres karriere, hvor de virkelig har haft fokus på at komme ud på alle landets scener og give folk en god oplevelse.


I løbet af 2009 har TFIMOL udover at arbejde på det nye album spillet nogle enkeltstående festivaler samt en række bemærkelsesværdige supportshows, som spænder fra Oasis i Forum i København over en udsolgt Nephew tour i november 2009 til en AC/DC koncert i Parken. -S-