x

Rumpistol, Bjørn Svin & Mofus
Forbrændingen
D. 30.04.2010 Kl. 21:00

En ny elektronisk treenighed i form af den velkendte Bjørn Svin (billedet), den roste Rumpistol og den omskiftelige Mofus går sammen om at spille en række koncerter, der tager afsæt i deres fælles udgangspunkt i den elektroniske musik. Hele 11 spillesteder i Danmark får fornøjelsen af at blive besøgt af de tre danske navne, hvoraf to endnu ikke er blevet offentliggjorte.


Bjørn Svin har siden sluthalvfemserne markeret sig stærkt på den danske elektro-scene med albummene "Mer Strøm" og ikke mindst albummet "Benene På Nakken", der fik hele seks stjerner i GAFFA.


Rumpistol har også haft æren af at få topkarakterer af GAFFA, der roste sidste års album "Dynamo" til skyerne. Et proppet telt til dette års Roskilde Festival bevidner også om, at electronica-produceren og label-bossen har en stor fanskare i sit hjemland. Publikum kan se frem til at opleve Rumpistol på scenen med en live strygersektion, når "Perler For Rum-Svin Tour" sætter i gang i foråret.


Mofus har de seneste år markeret sig tydeligt som en meget alsidig elektronisk musiker og har foruden velkendte remixes af Nephew, Mikael Simpson og Trentemøller arbejdet sig fra blød elektropop over i en mere guitarbaseret genre. -L-