x

Kill Hannah
Vega
D. 29.04.2010 Kl. 20:00

Det følsomme Chicago-baserede band med det dramatiske navn "Kill Hannah" gæster Lille VEGA den 29. april.


"Mød Kill Hannah - det største rockband du aldrig har hørt om". Sådan blev det Chicago-baserede rockband tidligere beskrevet, men de har efterhånden etableret sig som et af de største navne på emo-scenen.


Kill Hannah har eksisteret siden forsanger og guitarist Mat Devine i 1993 indspillede fire sange på hans kollegieværelse og opkaldte bandet efter sin teenage-ekskæreste.


Deres nyeste album Wake Up the Sleepers blev udgivet i september sidste år. Med albummet tager Kill Hannah os igennem adskillige æraer og musiktrends lige fra pop- og glam rock til electro pop. Devine forklarer om albummet, at det er præcis dét, de har ventet hele deres liv på at lave.


Det alternative-rock-band beskrives af anmeldere som 'the missing link' mellem The Killers, The Cure, Smashing Pumpkins og My Chemical Romance.


Bandet har i deres mere end 15 års levetid lavet seks studie album, syv ep'er og to opsamlinger, men deres rigtige gennembrud kom med albummet Until There's Nothing Left i 2006, som de turnerede med, sidst de besøgte VEGA i . -L-