x

Sensommer-rock 2010
Centerparken i Brande
D. 14.08.2010 Kl. 13:00

Sensommer-Rock 2010 den 14. august. 

Portene åbnes kl. 13:00 

Entre kr. 312,- På dagen kr.  367,-Brandes populære endagsfestival har vokset sig stor og smuk, siden Centerparken i 2009 blev udråbt til den kommende festivalplads. 

Centerparken som ligger centralt afgrænsende til Brande å, med sit smukt kuperede græs terræn, samt de mange træer byder gæsterne de helt rigtige rammer for en stor koncertoplevelse. 

Hovednavnene til dette års festival er på plads, og er ingen ringere end, Dalton – Infernal samt Magtens Korridorer, de resterende 3 band, som skal spille på den store scene, vil senere blive offentliggjort. I alt vil der være mere end 10 bands der fra 3 scener dagen igennem, vil kunne tilfredsstille enhver musiksmag. 

Efter kl. 24.00 hvor de 3 scener lukker ned, fortsætter festen i det store Cirkustelt med DJ musik. Centerparkens størrelse har også givet mulighed for at tilgodese børnefamilierne. 

Der er etableret et stort børneområde, med forskellige hoppeborge samt en spejderlejr, hvor man over åben ild kan bage sig et snobrød.

På festival området er der et bredt udbud af mad og drikkevare, samt et stort restaurations telt, hvor man har mulighed for at tilkøbe sig en fast plads for hele dagen. 

Besøg www.sensommer-rock.dk  hvor de resterende bandnavne, samt andre praktiske oplysninger, løbende bliver offentliggjort.Adresse: Centerparken, Ole Bendixvej, 7330 BrandeArr.: Lions Club Brande - www.sensommer-rock.dk