x

Jakob Park Trio Feat. Sweet Mary
1.SAL
D. 16.02.2010 Kl. 21:00

Præsenteret af Paradise Jazz.

Paradise Jazz har gennem årene introduceret mange musikere og bands, som siden er blevet ganske kendte, både hjemme og ude. Vi gætter på at dette vil gentage sig med denne aftens band, Jakob Park Trio, et nyt og spændende band på den danske jazzscene.

For kort tid siden udkom deres første CD, »Tales from a lost Poet«, som en begejstret Kjeld Frandsen i Berlingske gav 5 stjerner, bl.a. med disse ord:

” Fundamentet er i orden, idet Jakob Park har allieret sig med den erfarne bassist Hugo Rasmussen og den unge trommeslager Janus Templeton, og den debuterende sangerinde, Sweet Mary lever helt op til sit navn og formidler ord og toner med troværdighed. Sangene har alle en klassisk melodisk struktur, og bemærkelsesværdigt er det, at den unge nordjyske pianist til trods for et stærkt instrumentalt håndelag aldrig udviser rastløshed eller forfalder til opvisning. Kort sagt – musikken forbliver lyrisk, også i de instrumentale numre, og udgivelsen er alt i alt velafbalanceret og aldeles løfterig”.

Besætning:
Jakob Park (p), Sweet Mary (vokal), Hugo Rasmussen (b), Janus Templeton (dm).