x

Jakob Bro Trio
1.SAL
D. 17.02.2010 Kl. 21:00

Præsenteret af Paradise Jazz.

Med stor glæde kan Paradise Jazz endnu en gang præsentere Jakob Bro. Det har ikke været let, for han har gang i mangt og meget. De sidste par måneder har han fortolket Dylan sammen med Steffen Brandt på Betty Nansen. Jævntligt går turen til New York, sidste år for at indspille den højt roste CD ”Balladeering” sammen med koryfæer som Bill Frisell, Ben Street, Paul Motian og Lee Konitz Og så er der turnéerne med Tomasz Stanko.

I en alder af 31 har Jakob Bro allerede 7 udgivelser i eget navn på listen, foruden tæt på de 20 i bands og som sideman. Stort set hver gang med overvældende modtagelse.

Ved denne koncert i Paradise Jazz er Bro sammen med sin danske trio, Anders ”AC” Christensen (b) og Jakob Høyer (dr), de to der medvirkede på Bros forrige CD, ”Who Said Gay Paree”, hvor de bevæger sig helt ned i grundstoffet af standards, som de ikke bare gentager, men derimod fortolker med deres helt unikke og subtile toner, harmonier og variationer.

Det bliver en helt speciel jazzaften, med meget højt til loftet. Kom og oplev musikken mens muligheden er der. Jakob Bros kalender viser, at der ikke lige foreløbig bliver andre muligheder.

Besætning:
Jakob Bro (g), Anders Christensen (b), Jakob Høyer (dm).