x

Erratic Touch + Prestige Worldwide
Månen
D. 17.04.2010 Kl. 21:00

Erratic Touch + Prestige WorldWide den 17.04.2010 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Billetpris kr. 60,- 

Cafeopstilling, røgfri koncert



Danseaften på Månen

ErraticTouch - en verdensnyhed....

Erratic Touch så dagens lys for ca. 1 år siden, og har på den forholdsvis korte tid formået at skabe sig en solid platform som giver troen på at det er et band som har en lang karierre foran sig. 

Bandet blev for et par måneder siden udvidet med en kvindelig sanger og det har virkelig sat skub i tingene. Sarah -har på kort tid udviklet sig til en frontfigur man kan regne med, og med et godt afsæt i seriøs øvningen, har hun formået at tilegne sig en status som en spirende diva, som helt sikkert går en lang musikalsk fremtid i møde. Bandet bestod af en samling garvede musikere som sammen og hver for sig har stået på mange af scenerne i det sønderjyske område - og selvom gennemsnitsalderen var over de 50, har bandet med Sarahs ankomst formået at skabe en lyd og et repertoire som nok skal få sat gang i de fleste aldersgrupper.



Erratic Touch spiller kendte og mindre kendte numre som er tilført egen arrangement, lyd og dynamik, som nok kan få de fleste op af stolene og med et repertoire som rækker fra Foo Fighters, Nickelback og Pink i den livlige ende af skalaen, over klassikere som Clapton, Joe Cocker og Bryan Adams i det rockende midterfelt, til den lidt blødere afdeling med navne som Taylor Swift, Fleetwood Mac, Sheryl Crow og Faith Hill. Der er lagt grund til at alle mellem 12 og 72 vil få en god oplevelse. Erratic Touch vil helt sikkert kunne mødes på mange af sommerens festivaler og byfester rundt om i landsdelen, men allerede nu er der mulighed for at være blandt dem der senere kan sige: "Jeg så dem første gang" Erratic Touch består af:

Sarah Ratgen på Vokal Verner Christiansen på Guitar Robert "Robbi" Køhrsen på Trommer og kor Jens Peder Poulsen på Guitar og kor Johnny Nørgaard på Bas og kor

Som instrumenteringen i bandet antyder, er der lagt i ovnen til en god gang gedigen guitarrock, så der er god grund til at få poleret luftguitaren og kridtet danseskoene. Mød frem og oplev en eksplosion af numre fra dengang og nu.



Til slut et citat fra afdøde Björn Afzelius "Rockmusik er ikke et spørgsmål om liv eller død - det er meget større".



PRESTIGE WORLDWIDE

Når Prestige WorldWide spiller, er der dømt fest og glade dage.



Med et bredt repertoire af bla. a. Kim Larsen, Guns NïRoses, Sys Bjerre, Alphabeat og et godt udvalg af gamle klassikere.



En klassisk rock besætning med "guitar, bas og trommer" sætter gang i hittene: Jonas Quist (Guitar), Jane Diehl (Sang), Jeppe Birkebæk (trommer), Paw Blok (Bas), Søren Griepentrog (Guitar)



Adresse:

Månen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev



Arr.: Månen