x

Die Herren
Horsens Ny Teater
D. 07.05.2010 Kl. 21:00

Kørestolspladser sælges gennem Horsens Ny Teater på tlf. 75 60 23 44

Mange har allerede sikret sig en billet til sommerens store brag med de irske verdensstjerner fra U2, men for dem, der ikke kan vente eller ikke nåede at få en billet, har de nu chance for at opleve alle U2s klassikere den 7. maj på Horsens Ny Teater, når Danmarks bedste U2 kopi-band Die Herrren spiller.


Die Herren blev dannet tilbage i 1991 og har i alle årene arbejdet på at raffinere U2 numrene og deres show. De er derfor ikke kommet sovende til deres status som Danmarks bedste U2 kopi-band - de har spillet mere end 1200 koncerter i løbet af årene.


Den 7. maj kommer Die Herren med et helt nyt koncert-koncept, hvor de trækker på deres mangeårige erfaring, men denne gang har de vendt bøtten og lavet et anderledes og endnu bedre show. The Great U2 Show Off indeholder naturligvis alle U2s største klassikere men også en række af de mere sjældent spillede sange fra de populære irere. Det bliver det største og bedste sceneshow fra Die Herren indtil nu, og som noget nyt kan publikum via gruppens hjemmeside denne gang ønske specifikke sange til koncerten-L-