x

Dmc Nordic Dj Championships 2010
Vega
D. 05.06.2010 Kl. 21:00

For første gang nogensinde afholdes det danske, svenske og norske DJ mesterskab samme aften, og for første gang skal der findes en officiel nordisk mester. Det sker når VEGA ligger lokale til det 4-dobbelte DMC DJ mesterskab! Det danske DJ mesterskab – DM I MIX, fejrer i 2010 hele 25 års jubilæum. Første mester var DJ Cutfather i 1986, og i 2010 skal vi finde den 25. danske mester! Et 25 års jubilæumsshow, hvor altså alle 3 nordiske landes mesterskaber nu afgøres samme aften.

Udover at Danmark, Sverige og Norge skal finde hver deres mester, konkurrerer de 3 nye mestre også om den nye nordiske DMC titel i en endelig battle sidst på aftenen. Der er altså hele to titler på spil for vinderen!

Udover den ultimative DJ battle oplevelse, kan publikum opleve Per Vers med hans Danish Operation show. En eksklusiv DM I MIX jubilæumskoncertoplevelse med Per Vers & DJ Static feat. mange af Danmarks bedste rappere i en præsentation af det nye Danish Operation mixtape! Mikkel Mund kigger forbi og præsenterer numre fra hans debutalbum og DMC verdensmesteren DJ Switch (UK) fyrer op i et showcase, som kun kan udføres af en DMC verdensmester! -L-