x

Electronic Bar - Aslope - Live in Concert at Herluf Hosted by Carl Emil Amundsen
Copenhagen JazzHouse
D. 11.03.2010 Kl. 20:00

Et af landets store electronica-talenter gæster Herluf på Copenhagen JazzHouse som premiere på en ny koncertrække - som står i det elektroniske univers' tegn.Torsten Lindsø Andersen har markeret sig stærkt i løbet af de seneste år som en af de mere vidtfavnende og programmeringsmæssigt overlegne producere af den unge skole. Efter at have velsignet b.la. Norberg Festival, Strøm Festival og Elektronisk Tirsdag med sine produktioner har Torsten opbygget et solidt fundament musikalsk.

Dette har fået velfortjent opmærksomhed fra en af danmarks legendariske producere/label-ejere Thomas Knak som i løbet af foråret udgiver Aslopes første udgivelse på sit pladeselskab Hobby Industries.

Denne udgivelse vil være centreret omkring den relativt nye og meget dyrkede subgenre wonky som er en musikalsk retning med inspiration fra jazz, glitch, broken beat og dubstep.Torstens produktioner cirkler omkring det umiddelbart simple og velstrukturerede i electronicaens rytmesektion og den dybe elektroniske sub-bas som er karakteriseret ved en underliggende brummen som den akustiske musik ikke er kendt for at bruge. Melodisk er feelingen episk og vellydende - storladne ambiente lydflader i skarpt skiftende tonalitet og små rytmiske deformiteter som giver en anderledes og frisk helhed.www.myspace.com/aslopesiteBilletter i døren:40 kr.20 kr. for studerende.