x
Duné

Duné
Borgerforeningen - Kulturhus Svendborg.
D. 11.09.2010 Kl. 21:00

Ny Dato og Nyt spillested: 11-09-2010 Svendborg Kulturhus

DÚNÉ koncert i Svendborg flyttes til ny venue og ny dato!


 


-Den chance kan vi ikke lade gå fra os. Det bliver en endnu bedre publikumsoplevelse!


Sådan siger Jesper Nielsen, direktør for FMK Concert om den planlagte koncert med Dúné, et af Danmarks absolut hotteste, unge bands.


 


Koncerten med det populære orkester skulle oprindeligt afvikles på Svendborg Erhvervsskole den 26. marts, og nu er der dukket en mulighed op for at holde koncerten i Borgerforeningen, Svendborgs nye kulturhus, i stedet for.


-Det bliver det kun bedre af, siger Jesper Nielsen og understreger, at det giver flere fordele at flytte hele arrangementet:


-For det første er det jo oplagt i sig selv at lave en koncert af den her kaliber i vores nye kulturhus, det bliver afgjort en bedre oplevelse for publikum, og det understreger, at koncerten med Dúné er for alle, ikke bare eleverne på Svendborg Erhvervsskole og Svendborg Gymnasium. Og oven i det, kan vi på den måde tilbyde både publikum og orkester Danmarks nyeste lyd- og lysanlæg. Det bliver en oplevelse i sig selv, fortæller en glad Jesper Nielsen.


 


Så der er al mulig grund til at glæde sig. Koncerten med Dúné finder altså sted i Borgerforeningen - Svendborg Kulturhus, den 11. september kl. 21.00, og har du allerede købt billet, gælder den selvfølgelig stadig.


MK CONCERT inviterer til et brag af en rockkoncert med et af danske musiks mest talentfulde orkestre netop nu -
DUNE på Borgerforeningen – Svendborg Kulturhus
Koncerten med det unge fremadstormende band er den eneste koncert på Fyn i denne omgang!-L-