x
Marina & The Diamonds

Marina & The Diamonds
Vega
D. 13.06.2010 Kl. 20:00

I sidste uge var Marina Diamandis, også kendt som Marina and the Diamonds i København, hvor hun fremførte fem numre fra hendes debut album, for et fyldt Ideal Bar i Vega. Der er hersker ingen tvivl om Marinas talent og det er ikke uden grund hun bl.a. figurerer på BBC’s toneangivende liste ”Sound of 2010”, der sætter fokus på en håndfuld af årets nye talenter. I 2009 var bl.a. Florence and the Machine, Temper Trap, La Roux og Little Boots på listen.


Efter et par forrygende singleudspil, heriblandt ”Mowgli’s Road” der har været Ugens Uundgåelige på P3, udgav den græsk / walisiske sangerinde Marina Diamandis i februar sit debutalbum ”The Family Jewels”.

Albummet er spækket med forrygende karakteristiske popsange, produceret af Liam Howe (Sophie Ellis-Bextor og Ellie Goulding), og strøg ind som nummer 4 på den engelske album hitliste.

Marina besidder et ukueligt talent for skamløs, men helhjertet pop og har med få undtagelser skrevet hele albummet selv. ”The Family Jewels” er forfriskende velproduceret, og Marinas fantastiske stemme er, sammen med de slidstærke melodier med til at gøre albummet uimodståeligt fascinerende.-L-