x

Troels Skovgård & Friends
Musikcaféen
D. 24.04.2010 Kl. 21:00

Liveoptagelse med Troels Skovgaard & Friends
Troels Skovgaard er guitarist, sanger og sangskriver. Lørdag den 24. april inviterer han til liveoptagelse i Musikcaféen.
I den forbindelse fyrer han op under sit nye band, og sammen går de musikalsk ombord i Troels’ soloudgivelser fra de senere år. Samtidig vil der også være premiere på nogle af hans helt nye sange, som udkommer i albumform senere i 2010.
Glæd dig til en højspændt aften, der både bliver stille og akustisk samt larmende og elektrisk.

Bandet består af:
Dan Rasmussen: Bas, vokal
Prisvindende bassist, virtuos og groovy. Masser af live – og tv-jobs med store solister har cementeret hans navn. Dan er den man ringer til, når bassen skal sidde lige i skabet.
Rune Harder Olesen: Percussion
Rune har spillet percussion på alle plader i hele verden. Næsten. I hvert fald på en hulens masse danske, lige fra Dizzy Mizz Lizzy til Kim Larsen. Rune har et særlig rytmisk forhold til Cuba. Selv garvede cubanske rytmefolk ryster i rytme(sk)ægget, når Runes navn bliver nævnt.
Niels Ratzer: Trommer.
Niels er en nogenlunde normalvægtig mand. På trods af det, kalder Troels ham landets fedeste trommeslager. Meget mærkeligt. Måske mener Troels ’fed’ som i ’på den fede måde’. Mød op i Musikcaféen og døm selv, om Niels virkelig er så fantasifuld, underholdende og fuldstændig fantastisk, som Troels påstår.
Mikala Bosetti: Vokal
Troels laver egne sange og egne børn. Med på scenen er hans datter, Mikala. Som blot 17-årig imponerer hun allerede med en blændende musikalitet og en imponerende sangstemme. En stjerne er født.
Michael Sunding: Keys og vokal
Michael kan også skrive sange. Derfor er der kreativ telepatisk kontakt mellem ham og Troels, når guitarstrenge og tangenter mødes. Når Michael ikke spiller med Troels, så er han og hans keyboard stærkt efterspurgt over hele kloden.
Troels Skovgaard: Guitarer og vokal
Troels er ham, der bestemmer. Han bestemmer slagets musikalske gang i bandet og han regerer over gribebrættet, som altid adlyder både det letteste touch samt det hårdeste anslag.