x

Rugsted + Kreutzfeldt
Tobaksgaarden
D. 19.03.2010 Kl. 21:00

RUGSTED & KREUTZFELDT den 19.03.2010 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Billetpris kr. 280,- 

Unummererede sidde- og ståpladser"Kom forbi helt tilfældigt\" er måske en bette underdrivelse, for faktisk har jeg i mere end 15 år drømt om at opleve Rugsted + Kreutzfeldt live og i topform. Det ønske opfylder de i den grad, da de byder på en sommerkoncert så smuk, at jeg ikke kan mindes noget lignende på Langeland.

Samtlige sange, der bliver spillet denne eftermiddag, er af en kaliber, som desværre hører sjældenhederne til i dag. Desværre skulle der gå hele 22 år, før Rugsted + Kreutzfeldt kom igen. Men ventetiden var hver en strofe værd.” (Fyens Stiftstidende, 5/6)

Når man hører hvor veloplagte og velspillende Rugsted Kreutzfeldt og band er på de nye live-optagelser – og hvor godt sangene holder i det ny årtusinde - så er det til at forstå, at duoen nu igen er klar til at drage på landevejen.

Rugsted + Kreutzfeldt blev dannet i 1977 og var et samarbejde mellem en af landets dygtigste studieteknikere (Stig Kreutzfeldt) og en af de flittigst benyttede studiemusikere (Jens Rugsted). Deres allerførste udspil var singlen ”Lad mig dele dine drømme” der kom i 1977 – men først i 1979 kom debutalbummet ”Rugsted-Kreutzfeldt”, der var blevet til efter et helt års arbejde i studiet, finansieret af duoen selv. I løbet af de næste tre år voksede Rugsted + Kreutzfeldt sig til et af landets allerstørste navne via sange som bl.a. ”Jeg Ved Det Godt”, ”Sad I Parken”, ”Tilfældigvis Forbi”, ”Spring Op, Tag Med” og ”Da Du Var Min Helt Alene” – mange af dem med tekst af samtidens mest markante digter Dan Turèll.

I en tid hvor de musikalske kodeord ellers var punk og new wave, var Rugsted + Kreutzfeldt en torn i øjne og øren på mange danske anmeldere, der hverken forstod eller brød sig om duoens hang til pop og perfektionisme – som publikum til gengæld elskede i så høj grad, at deres andet album solgte mere end 100.000 eksemplarer.Adresse: TOBAKSGAARDEN, Tobaksgaarden 7, 5610 Assens

Arr.: TOBAKSGAARDEN