x

KnowTheirName Presents: Puppet Arms

D. 20.03.2010 Kl. 21:00

KnowTheirName Presents: Puppet Arms Releasekoncert på Studenterhus Århus d. 20. marts kl. 21.
Den 20. marts 2010 udkommer Puppet Arms' EP "Illusion" i hele verden, og KnowTheirName er stolte af at kunne præsentere Puppet Arms, Bias, The Bang Bang Brain og Detrigtigeband til dette brag af en releasefest.

Århu sianske Puppet Arms går med progressive inspi rationskilder selvstændigt ind i en melodisk blanding af rock og metal. Puppet Arms har al lerede sat et aftryk i den danske under grund i form af flotte anmel delser, udsolg te koncerter og nu en solid EP med fuld udgivelse.

Siden Puppet Arms tilblivelse i vinteren 2007 har de, trods deres korte eksistens, sat streg under deres store talent og enorme potentiale med den første EP ”Why Would Anyone Care?”, en semifinaleplads i mu sikfestivalen Emergenza og en lang række inten se koncerter med et gennemført sceneshow. Puppet Arms ekspe rimenterer med grund læggende principper i skabelsen af musik og blander gen rer på en spændende og nytænkende vis. Eller som en anmelder har kaldt det: “en udansk måde”. - Oplev bandet på de danske spillesteder i løbet af 2010!

Support: Bias og The Bang Bang Brain

Bias:
Med dybe rødder i rock og et tekstunivers, hvor følelserne spænder fra det indadvendt frustrerede til det mere pågående og aggressive, skaber Bias et unikt udtryk og et rum for melankoli og indlevelse.

The Bang Bang Brain
The Bang Bang Brain har rødder i klassisk rock, men har med eksperimenterende guitarriffs og karismatisk vokal skabt en lyd som på samme tid er velkendt og ny; en lyd som skal høres!

Pauserne mellem de tre bands fyldes ud af Detrigtigeband, som fra mobilscenen blander genrer og instrumenter i en oplevelse udover det sædvanlige!

Der er gratis EP'er til de 25 første, så kom i god tid!