x
The Drums (Us)

The Drums (Us)
Vega
D. 02.06.2010 Kl. 21:00

The Drums blev først blev en realitet i 2008, og udsendte deres første EP "Summertime" sidste år, men allerede nu har bandet markeret sig som et af de mest hypede navne på den engelske og amerikanske indie-scene.


Den 15. februar genudsendte kvartetten deres debutalbum "Summertime" og singlen "Let's Go Surfing" har været Ugens uundgåelige på P3.


The Drums første fuldlængde debutalbum skulle være klar til juni, og det første singleudspil "Best Friend" er i England allerede blevet udråbt til "The Hottest Record In The World" af radioværten Zane Lowe på BBC's Radio 1.


 


Opmærksomheden er forståelig og man kan ikke undgå at lade sig rive med af et så vellykket resultat, dragende popmusik, det enkle beat og den ubekymrede energi drengene lægger i deres musik. "Best Friend" er en fantastisk smagsprøve til det kommende fuldlængde album.


Selvom bandet er et forholdsvis nyt navn i Danmark, spår flere musikmedier The Drums en stor fremtid og bl.a. har det engelske musikmagasin NME store forhåbninger til bandet og inkluderede dem på deres liste over bands der ville blive store i 2010.


 


The Drums spiller sange med rødder fra 50'ernes og 60'ernes surf pop/rock og drager på en mindre Europa turné, før de til maj turnerer med Florence And The Machine.


Der er derfor varmet godt op før The Drums indtager København og de kan opleves live som en del af Soundvenue Sessions:
Om 'Soundvenue Sessions': Et nyt initiativ af Beatbox Concerts og musikmagasinet Soundvenue, der har til formål at præsentere koncerter med de stærkeste nye internationale navne. Koncerter som tidligere er gået Danmarks næse forbi. Der vil løbende blive offentliggjort flere Soundvenue Sessions.-L-