x
Paolo Nutini

Paolo Nutini
Vega
D. 09.06.2010 Kl. 20:00

Den kun 23-årige sanger og sangskriver Paolo Nutini, er på en måde helt uden for enhver trend, og måske netop derfor så cool. Allerede som 18-årig skrev han kontrakt med Atlantic Records, og hans debutalbum "These Streets" fra 2006, bragede direkte ind som nummer 3 på den britiske hitliste og opnåede platin status.


Paolo Nutinis andet album "Sunny Side Up" blev udgivet i maj 2009, debuterede på en førsteplads på den engelske albumliste og blev herhjemme ugens album på P4.


Med sin store, poppede crooner stemme har Paolo sunget sig direkte ind i hjertet på folk, og trods den unge alder kan han sin rockhistorie. Hans inspiration rækker fra The Beatles, til David Bowie og Van Morrison - et "throwback" til den enkle, britiske poprock fra 60,erne, men samtidig helt nutidig.


Live tryllebinder han publikum med sin let skæve, groovy stemme og der er så meget kraft, nerve og indlevelse i både musik og vokal, at det er magisk og udløser brede smil hos publikum. Der er både tempo og stil over Paolo og bandets sceneoptræden, og de blander de fintfølende ballader smukt, med gedigent swingende rock! -L/S-