x

Club Global Goes Afrobeat: Fanga (Fr), Whoareyoupeople (Dk), Djs Allan & Søren Skov (Dk) Afrobeat
Global Copenhagen
D. 24.04.2010 Kl. 22:00

Club Global goes Afrobeat feat. Fanga (FR), WhoAreYouPeople (DK), & DJs Allan & Søren Skov (DK)Afrobeat

Lørdag d. 24. april, kl. 21.00 – 04.00

Club Global goes afrobeat åbner dørene for tredje gang, og vi er stolte over at kunne præsentere nogle af de funkyste navne i hele Europa! Kom og mærk afrodisiak’en ramme dine danseføder på en flot forårsnat!

Fanga (FR)Det franske afrobeat kollektiv Fanga (navnet betyder ”overbevisningsstyrke” på det vestafrikanske sprog Dioula) har i mere end 10 år spillet op til en stærkt spirituel blanding af afrobeat, jazz, funk, electronica og hiphop. Bandet har flere gange spillet med Seun Kuti (Fela Kutis søn), Antibalas og Kokolo og har på denne blevet en fast del af det internationale afrobeat miljø.

Musikken tager udgangspunkt i de upolerede blæsere og analoge jordnære keybords, de stabile rytmer og vokaler og rap på engelsk og fransk såvel som på Dioula! Fanga er sandligt noget for sig, og det skal opleves live!

WhoAreYouPeople:Det 9 mand store fandenivoldske orkester gør dig forelsket i stemningen, improvisationen og de tilbagelænede, pulserende og aggressive grooves i en enormt dansabel afrobeat. De solide og funky rytmer der støttes af en massiv blæsersektion og gør at du mister overblik over motorikken i dine legemer og giver dig et hjerteligt smil, som overtager dine læber – du er tilbage i Fela Kutis Afrika fra 1970’erne!

DJs Allan & Søren SkovDJs Allan & Søren Skov er de danske afrobeat pladevendere, så alle nostalgiske sjæle ved, at de kan få deres afsavn udlevet. Deres organiske beats er perfekt sammensat udefra en massiv forkærlighed til soul, dance floor-jazz, funk, afro og old-school hip-hop.

Og som Roskilde Festival siger: ”Vinylpladernes regime er ikke ovre, så længe Skov og hans hold er ved pickuppen!”.Hør Fanga på:

www.myspace.com/afrofangaHør WhoAreYouPeople på:

www.waypeople.dkEntré: 60 DKK (40 DKK for studerende)Dør: kl. 21.00 – 04.00 (Show kl. 22.00)