Angel Olsen

Angel Olsen
DR Koncerthuset
D. 20.10.2016 Kl. 20:00

Den klejne canadier med den store stemme giver i efteråret koncert med sit band. Sidst hun besøgte landet var det med to udsolgte VEGA-shows – nu går turen til Studie 2.

Angel Olsen annoncerer i dag nyt album og sin første koncert i København siden hun i 2014 gav to udsolgte i VEGA. 20. oktober spiller den klejne canadier med den store stemme i DR Koncerthusets Studie 2, hvor hun tager sit band med.

Den alternative folkrocksangerinde Angel Olsens velfortjente gennembrud kom i kølvandet på det forrygende og stærkt personlige album Burn Your Fire For No Witnesses fra 2013. I dag varsles det nye album MY WOMAN, som med singlen Intern viser den sprukne eftertænksomme, men humoristisk slagkraftige protagonist helt i front for de nu mindre lo-fi, mere producerede og stadig spinkle omgivelser.  Angel Olsen har længe været dragende. Før sit gennembrud som soloartist fik den Missouri-fødte sangerinde – opvokset i Canada – unik erfaring på landevejene som livemusiker for blandt andet Bonnie “Prince” Billy. Da Angel Olsen i 2014 spillede to fuldstændigt udsolgte koncerter i København, kunne det danske publikum nyde hendes imponerende liveerfaring - Olsen målsatte blik, koncentration og indlevelse brændte igennem, og ingen kunne gå fra koncerten umærket af de personlige sanges nærvær.  På det nye album inddrager Angel Olsen i højere grad synthesizere end tidligere, og med hjælp fra produceren Justin Raisen (Sky Ferreira, Santigold m.fl.) er stien lagt til et album med en større lyd end den lo-fi produktion Angel Olsen tidligere har praktiseret. Til koncerten i DR Koncerthusets Studie 2 tager Angel Olsen sit band med for at forløse de nye såvel som gamle sanges potentiale