BISSE

BISSE
Tapperiet
D. 27.04.2017 Kl. 20:00

BISSE - TOUR DE SMACDKOWN 2017
- Stjerneregn over ‘Højlandet’

DØRENE ÅBNER KL. 19.00

En af Danmarks mest markante musikere ligger vejen forbi Tapperiet. BISSE bliver kaldt den nye CV Jørgensen, og har allerede nu imponeret hele musikbranchen med sine energiske og grænsesøgende koncerter.

Den. 3. oktober udkom ‘Højlandet’, der for alvor har sikret den danske sangskriver og musiker Bisse en velfortjent titel som en af Danmarks mest interessante artister lige nu. Albummet skabte en rivende opmærksomhed med store ord fra den samlede danske musikpresse, hvor stjerner, hjerter og anmelderroser blev gavmildt tildelt det nye udspil:

Berlingske:
????? – 5/6

Politiken:
????? –5/6

Weekendavisen: "Vanvittigt dragende popkunstner”

Information: "Højlandet kalder"

Soundvenue:
????? – 5/6

Gaffa:
????? – 5/6

Undertoner:
?????? – 6/6

Sound of Aarhus:
?????? – 6/6

Det var også i kølvandet på ‘Højlandet’, at Bisse for første gang var forbi Aftenshowet til en snak om det nye udspil – det femte i rækken på halvandet år – hvor også den enorme produktivitet var det store samtaleemne.
DR Kultur efterfølgende deres eget interview, hvori de desuden hædrede Bisse som »Danmarks Nye C.V. Jørgensen«
‘Højlandet’ har foreløbigt budt på tre singler med tilhørende videoer, hvor det seneste singleudspil ‘Nat Med Mig’ – udover sin premiere på Undertoner – blev skudt bredt ud til hele Danmark i forbindelse med Bisses interview i Aftenshowet. Førstesinglen ‘Holy Grail’ blev bragt i bl.a. Soundvenue og Gaffa, mens albummets helt store single-kanonkugle ‘Seks Hjerter’ blev anbefalet i Politikens liste over ugens 5 bedste sange, og
efterfølgende sat i A- Rotation på P6-beat.

Ståpladser

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu