x

Emil De Waal + Spejderrobot Copenhagen Jazz Festival
Lades Kælder
D. 08.07.2009 Kl. 20:00

Et nyt lovende elektronisk/akustisk samarbejde har taget sin smukke form.

Efter at Mikael Elkjær under sit kunstnernavn Spejderrobot har forgyldt Emil de Waal+ nye album "Ombud" med mix og remix, har de to brillante artister nu dannet en live duo. Emil inviterede Mikael med på en live-turné I Dk og Tyskland i foråret ´09 i deres fælles kærlighed til elektronisk/akustisk musik.

Emil de Waal på trommer/laptop/elektronik/percussion/bas/stemme og Mikael Elkjær på laptop, samplepad og keyboards spiller sammen masser af nykomponeret musik samt også lidt numre fra hinandens bagkatalog.

Det er en sprængfarlig kombination af alt fra stemningsmættet elektronika over stramt swingende beats til vilde akustisk/analoge udskejelser.

Mikael Elkjær har under kunstnernavnet Spejderrobot udgivet sit debutalbum "Falder Baglæns ind i Igår" i foråret ´08. Albummet er blevet fantastisk modtaget af en samlet presse og Spejderrobot har med sit live band "Spejderrobot+3" allerede gjort sig ekstraordinært bemærket på diverse festivaler såsom Spot, Norberg og Strøm.Emil de Waals soloprojekt "Emil de Waal+" udgav sit tredie album "Ombud" i efteråret ´08. Albummet følger op på to internationalt kritikerroste albums, der har bragt Emil vidt omkring i verden som live act. Både USA, Kina, Belgien, Tyskland og hele Skandinavien har (bl.a. så sent som i forår 2009) været Emils legeplads med mange fantastiske samarbejdspartnere, hvoraf mange kan høres på det nye album. Heraf altså ikke mindst det nyeste samarbejde med Spejderrobot.

Smagsprøver på Emils nye album (bl.a. Tollundgryde Spejderrobot Remix) kan lyttes på myspace.com/emildewaal. Check også myspace.com/spejderrobot