x
Jacob Dinesen

Jacob Dinesen
Sct. Knuds Kilde
D. 14.07.2017 Kl. 19:00

Salget via Ticketmaster stopper 14 juli kl. 14.00. Der henvises til dørsalg der efter.

Dinesen med raketfart
- Vi er utroligt glade for og stolte over, at det er lykkedes for os at hente Jacob Dinesen til Hjørring midt i sommersæsonen. Alle hans koncerter i foråret er for længst udsolgt, og til efteråret er der kun ganske få billetter at få. Det fortæller jo alt om, hvor stort et navn den unge fyr er, siger Henrik Konnerup fra Spar Event.

Og Jacob Dinesen har virkelig med raketfart slået sit navn fast. I adskillige uger var hans hit ”Roll With Me” den mest spillede sang på DR P4. Hans koncerter på sidste års Tønder Festival blev overværet af flere end 7.500 publikummer, og selv om han bare er 21 år, så lyder og agerer Jacob Dinesen med den garvede rockmusikers stemme og optræden.
Allerede på sit første album, som indeholdt de to flotte radiohits ”Dancing Devil” og ”Will You Stay”, viste Jacob Dinesen sin evne til at skrive og indspille iørefaldende sange, og senere udgivelser har blot understreget det potentiale, der af fagfolk er blevet kaldt for enestående og det største i mange år i dansk rockmusik.


Øl og drikkevarer må ikke medbringes.

Unr. siddepladser.

Kørestolspladser købes hos Ticketmasters Servicecenter på tlf nr. 70156565 og er inkl. ledsager.

Dørene åbnes kl. 18.00

www.spar-event.dk