Jason Isbell and the 400 Unit

Jason Isbell and the 400 Unit
DR Koncerthuset
D. 14.11.2017 Kl. 20:00

Jason Isbell and the 400 Unit

Den populære amerikanske singer-songwriter, Jason Isbell, er på vej med et nyt album. Det bringer i efteråret ham og bandet The 400 Unit forbi DR Koncerthusets Koncertsal.

Jason Isbell startede i sin tid karrieren som del af bandet Drive-By Truckers, men i nu ti år har han gjort sig som rost solist. Hans seneste album, "Something More Than Free" fra 2015, var hans femte af slagsen i eget navn, og nu arbejder han på højtryk på sit sjette.

”Something More Than Free” gik direkte ind som nummer et på Billboards Rock, Folk og Country-hitlister, og indbragte derudover to Grammy'er for bedste Americana-album og bedste American Roots-sang ("24 Frames"), og herhjemme har singer-songwriteren også nydt stor succes.

Sidste år blev hans planlagte koncert i Lille Vega flyttet til spillestedets store sal (som siden gik udsolgt), og i august var han et af hovednavnene på Tønder-festivalens plakat. Til efteråret bliver der igen mulighed for at opleve ham i København, denne gang i siddekoncert i DR Koncerthusets Koncertsalen.

Jason Isbell – der senest har turneret i USA med forbilledet John Prine – tweetede i sidste uge, at han og bandet netop nu er studiet for at indspille sit sjette album. Så det bliver altså med et nyt album og masser af spritnye sange på sætlisten, når amerikaneren til november kommer til København.