x

Dreamers’ Circus
Global Copenhagen
D. 20.03.2017 Kl. 20:00Den fantastiske nordiske trio Dreamers Circus har allerede markeret sig med deres gribende julekoncerter på Global. Nu vender de tilbage med forårskoncert.

Global har allerede haft fornøjelsen af at præsentere Dreamers Circus i flere omgange, når trioen har afholdt deres særlige juleshow, hvor særligt inviterede gæster fra nær og fjern krydrer musikken. 20. marts bliver der dog mulighed for at opleve trioen i den rene form, når de indtager Global med deres funklende toner.

Dreamers Circus er ikke en normal gruppe, men nærmere en koncentration af musikalsk historie, ha°ndværk og ren, uforfalsket kunstnerisk vision pa° mirakuløs vis bragt sammen i et efterha°nden legendarisk broderskab. Ale Carr fra Sverige, Nikolaj Busk og Rune Tonsgaard Sørensen fra Danmark har spillet over hele verden med Dreamers Circus. De har vundet alle de priser i Danmark de kan. De er anmeldt og anerkendt med den form for respekt, man i USA kalder Awe. Ærefrygt.

En gruppe for hvem folkemusikken er udgangspunktet, men som ellers ikke skelner mellem genrer. En gruppe der har sa° meget respekt for traditionen, at de ved at den ikke er en spændetrøje. En gruppe der forsta°r at folkemusikken er sa° stærk, at den kan holde til hvad som helst, at den stortrives, na°r den bliver udfordret og udvidet.

Glæd dig til forårskoncert med den unikke trio, der om nogen har været med til at få folkemusikken ud til et nyt publikum og medvirket til en renæssance for genren herhjemme.