x

Dyveke
Ferritslev Fritidshus
D. 05.11.2017 Kl. 14:00


DyvekeDato: 05. november 2017 kl. 14.00

Dørene åbnes kl. 13.30Unummererede siddepladserDer er lagt op til en nostalgisk eftermiddag når DYVEKE lægger vejen forbi Ferritslev Fritidshus. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revy-sange fra 20'erne, 30'erne og 40'erne. Hvem husker f.eks. ikke "Pige træd varsomt", "Gå med i lunden" eller "Man binder os på mund og hånd"? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af nye arrangementer og diverse vokalharmonier.

Adskillige koncerter rundt omkring i landet har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidigt har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse ? og så kan man både lytte og synge med på de gamle sange.

DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo, sang.Arrangør: Ferritslev FritidhusHusk at købe særskilt spisebillet. Spisning kl. 12.00 med husets ta´ selv buffet. 125 kr.