x
Caroline Henderson - Julekoncert I Køge Kirke

Caroline Henderson - Julekoncert I Køge Kirke
Køge Kirke
D. 16.12.2017 Kl. 20:00

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. Syv år er gået, og i 2016 blev det til hele 31 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark.

Nu kan publikum allerede begynde at glæde sig til julen 2017, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger kirker og kulturhuse. Publikum kan ligesom de forrige år forvente fantastiske, stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter – senest i 2016, hvor man kunne opleve Henderson i American Spirit på henholdsvis Aarhus Teater og Aveny T samt i musicalen Hairspray i Tivoli.

www.carolinehenderson.dk

Julekoncerten med Caroline Henderson i Køge Kirke, er del af samarbejdet mellem ungdomskulturhuset og spillestedet Tapperiet og Køge Kirke.
Udgangspunktet for samarbejdet er, at Køge Kirke kan præsentere en koncerttype de normalt ikke lægger hus til, og at Tapperiet får mulighed for at arrangere en koncertopsætning i anderledes rammer.
Begge institutioner ser frem til at præsentere unikke koncertoplevelser, der er åben for alle!


Unum. siddepladser
Det er en god idé at komme i god tid, da man ikke kan se lige godt over alt i kirken.
Dørene åbner kl. 19.00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu